MuvEnum Forums

Register    Login    Forum    Search    FAQ

Board index » MuvAudio [Archived] » Support [Archived]




Forum locked  [ 173 topics ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next
 Topics   Author   Replies   Views   Last post 
No unread posts Read This Topic Before Posting For Support!

John

0

8155

Tue Jul 05, 2005 12:40 pm

John View the latest post

No unread posts reinstall MuvAudio

Elizabeth Holzer

1

5551

Thu Jul 23, 2009 4:51 pm

John View the latest post

No unread posts Best audio quality settings and tagging

Guest

14

18761

Tue Apr 14, 2009 3:55 pm

John View the latest post

No unread posts Command Line options?

jimmydu3

1

6211

Wed Apr 16, 2008 2:14 pm

John View the latest post

No unread posts Album artwork not showing in converted files - why ?

mrcds

7

6374

Wed Mar 19, 2008 11:29 am

mrcds View the latest post

No unread posts Muvaudio No longer works with Rhapsody

greg72

3

8568

Sun Feb 03, 2008 8:17 pm

kevinE View the latest post

No unread posts Error: "Could not setup the number of VAC cables"

emjay703

2

3956

Mon Jan 28, 2008 9:37 am

John View the latest post

No unread posts Files not created when directory has a !

Guest

3

5268

Thu Jan 03, 2008 11:37 pm

John View the latest post

No unread posts my key code does not work, no response from support

mark metiva

1

3417

Thu Jan 03, 2008 12:45 pm

John View the latest post

No unread posts Anyone there?

mt_100

5

5772

Mon Nov 12, 2007 8:46 pm

mt_100 View the latest post

No unread posts MuvAudio3?

captainorgan

1

3968

Sat Nov 03, 2007 6:49 pm

John View the latest post

No unread posts Fail to open record stream!

lancer

1

3513

Sat Oct 27, 2007 10:27 am

John View the latest post

No unread posts Lost my 'Activation Code'. Please Help!

randell6564

2

4734

Sat Sep 22, 2007 7:59 am

randell6564 View the latest post

No unread posts Using MuvAudio on very long files (AudioBooks)

gschiff

3

6927

Fri Jul 20, 2007 1:31 pm

ccenters View the latest post

No unread posts .NET settings/program stability

picree

6

8474

Tue May 15, 2007 12:01 pm

John View the latest post

No unread posts I HAVE HAD MUVAUDIO 1.4 FOR OVER A YEAR

clycke

1

4202

Sun May 13, 2007 12:07 pm

John View the latest post

No unread posts Bug: Space does not work as a seperator in File Output

AndyW

2

5145

Wed May 02, 2007 11:04 am

John View the latest post

No unread posts Regarding controlling recording speed

brians3

2

6057

Fri Mar 09, 2007 5:50 pm

Allan Jackson View the latest post

No unread posts Windows Vista compatibility?

dmstumpf

4

7579

Mon Dec 11, 2006 12:26 pm

John View the latest post

No unread posts bit rate limit

rshane91

1

4921

Fri Oct 27, 2006 4:52 pm

John View the latest post

No unread posts No sound after recording

xscorpion

6

9980

Wed Aug 30, 2006 9:48 am

TimB View the latest post

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies. Poll: Hyperthreading/dual core VAC crashing poll

picree

5

10135

Mon Aug 14, 2006 3:22 pm

John View the latest post

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies. VACS Freezeing is a MAJOR Pain.

[ Go to pageGo to page: 1 ... 5, 6, 7 ]

kazaa916

92

91823

Mon Aug 14, 2006 3:19 pm

John View the latest post

No unread posts Linux

Mid

1

5592

Mon Jul 31, 2006 12:55 pm

John View the latest post

No unread posts soundcard settings that change thmselves and turning off scr

rroberto18

1

4996

Tue Jul 25, 2006 12:24 pm

John View the latest post

No unread posts I messed up!!!

azazyl

1

5017

Fri Jul 07, 2006 9:07 am

John View the latest post

No unread posts Minor Major Problem W/Install VAC - W/Pics!

Neeko

2

9755

Sun Jul 02, 2006 11:50 am

Neeko View the latest post

No unread posts Dedicated Mode Incorrect File Names when manually skipping

corprolite

5

8586

Thu Jun 08, 2006 10:32 pm

John View the latest post

No unread posts Problems with version 1.6

RickyF

3

6737

Sun May 28, 2006 7:05 pm

John View the latest post

No unread posts only one song

unc

2

5763

Mon May 22, 2006 11:35 pm

unc View the latest post

No unread posts 1.6 sound problem

ninth_life

2

5831

Fri May 19, 2006 1:44 pm

ninth_life View the latest post

No unread posts Windows Media 11

corprolite

1

5480

Fri May 19, 2006 10:06 am

John View the latest post

No unread posts Incorrecct VBR bit rate stored in MP3 Header

jcthorne

9

14745

Mon May 08, 2006 9:43 pm

richard612 View the latest post

No unread posts MP3 > MP4 conversion. Song gets cut short

testingthis

1

6289

Mon Apr 03, 2006 3:40 pm

John View the latest post

No unread posts Switching around song info??

cklennon

2

5886

Mon Mar 13, 2006 10:39 pm

John View the latest post

No unread posts Bug report: ellipsis is not your friend

buroja

3

8702

Mon Mar 13, 2006 10:22 pm

John View the latest post

No unread posts Invalid Code

llol_slim

1

5280

Sun Feb 26, 2006 1:05 pm

John View the latest post

No unread posts MuvAudio Freeze "Solution"

an old man

1

5299

Fri Feb 24, 2006 2:51 pm

John View the latest post

No unread posts Error I dont think has come up before

llol_slim

2

6043

Fri Feb 24, 2006 4:13 am

llol_slim View the latest post

No unread posts Cannot use 5 VACs if over 5 songs

Dabosman

1

4872

Wed Feb 15, 2006 1:09 am

Dabosman View the latest post

No unread posts "xxxxxx" being added after .mp3 extension

SonVolt

1

5447

Wed Feb 08, 2006 10:55 pm

John View the latest post

No unread posts Error: Object reference not set to an instance of an object

wny

1

5417

Mon Feb 06, 2006 3:46 pm

John View the latest post

No unread posts Muv 1.4 error occurred as listed below ClassFactory missing

Doc

1

5370

Sun Feb 05, 2006 10:49 am

John View the latest post

No unread posts What is this tag in the comment field

moongate

5

8635

Mon Jan 30, 2006 12:38 pm

moongate View the latest post

No unread posts Skips in Source Files so check before blaming muvaudio

corprolite

0

6918

Sun Jan 29, 2006 5:41 pm

corprolite View the latest post

No unread posts Same problem . . . no audio in final file

kofiguy

7

11292

Fri Jan 27, 2006 9:07 am

Cotb View the latest post

No unread posts Fails to create output file when ? appears in folder name

corprolite

2

6594

Mon Jan 23, 2006 10:08 pm

corprolite View the latest post

No unread posts VAC and Mixer settings

moongate

1

5086

Mon Jan 16, 2006 2:26 pm

John View the latest post

No unread posts FLAC files

speedle

1

4992

Sat Jan 14, 2006 11:02 pm

John View the latest post

No unread posts Where did the song go?

dighazuse

4

6528

Tue Jan 03, 2006 11:16 pm

dighazuse View the latest post

Display topics from previous:  Sort by  
 
Forum locked  [ 173 topics ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next

Board index » MuvAudio [Archived] » Support [Archived]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

 
 

New posts    No unread posts No new posts    Announce Announcement
New posts [ Popular ]    No unread posts [ Popular ] No new posts [ Popular ]    Sticky Sticky
New posts [ Locked ]    No unread posts [ Locked ] No new posts [ Locked ]    Moved topic Moved topic
 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: