MuvEnum Forums

Register    Login    Forum    Search    FAQ

Board index » MuvAudio3 » Support




Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
 Post subject: Nothing happens when clicking icon.
 Post Posted: Tue Oct 20, 2009 1:46 pm 
Offline

Joined: Tue Oct 20, 2009 1:18 pm
Posts: 9
Hey, i just got this app with TrialPay (worked great so far BTW), however, when installing the program, and then doubleclicking the icon created on the desktop, absolutely nothing happens! Apart from the cursor changing to a hourglass-thing like it would if loading something, not even a proccess in the task manager..!! What's wrong? I would really appreciate if my "bought" software would work ;) -I admit that the error has got to be on my side though, since it appears to be working for a lotta people.


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Nothing happens when clicking icon.
 Post Posted: Sat Oct 24, 2009 10:07 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Mar 31, 2005 9:24 am
Posts: 1108
I recommend taking a look at the Frequently Asked Questions that is exactly for this case: MuvAudio does not load or shuts down unexpectedly, with no error messages.

_________________
John
MuvEnum

Resources: Manuals, FAQs, Forums, Blog


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Nothing happens when clicking icon.
 Post Posted: Sun Oct 25, 2009 4:30 am 
Offline

Joined: Tue Oct 20, 2009 1:18 pm
Posts: 9
I've now tried what's suggested in there, installed the newest video drivers and restarted, but it still doesn't start.

I've also looked for the .NET "program" in programs & features, but it is nowhere to be found in the list, even after having installed MuvAudio3 a bunch of times with the "Install .NET" thing checked everytime. Also, if i try to install it manually, an error displays.

It should be noted that i am on Windows 7 Ultimate, and that i've started using the program (Windows Vista Business) on my laptop, without any errors, however, if possible i would much rather have it on my desktop :)


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Nothing happens when clicking icon.
 Post Posted: Mon Oct 26, 2009 2:48 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Mar 31, 2005 9:24 am
Posts: 1108
Can you browse to C:\Users\%Username%\AppData\Local\MuvEnum\MuvAudio3\Log and email any log files/folders to support [at] muvenum [dot] com so that I can take a look at them?

If you don't have any log files/folders, please let me know. You are the first to report this issue on Windows 7 and your help is greatly appreciated.

_________________
John
MuvEnum

Resources: Manuals, FAQs, Forums, Blog


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Nothing happens when clicking icon.
 Post Posted: Tue Oct 27, 2009 2:07 am 
Offline

Joined: Tue Oct 20, 2009 1:18 pm
Posts: 9
Sorry, there's only a "Temp" and a "Config" folder in there...


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Nothing happens when clicking icon.
 Post Posted: Fri Nov 13, 2009 11:18 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Mar 31, 2005 9:24 am
Posts: 1108
If .NET is failing to install, you can try following the instructions at: http://blogs.msdn.com/astebner/archive/ ... 08332.aspx to fix the .NET Framework, but keep in mind since it is an external site, we cannot guarantee its' contents.

Thanks,

_________________
John
MuvEnum

Resources: Manuals, FAQs, Forums, Blog


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Nothing happens when clicking icon.
 Post Posted: Mon Nov 16, 2009 11:16 am 
Offline

Joined: Tue Oct 20, 2009 1:18 pm
Posts: 9
Hm, apparently something is wrong with my OS so that i can't use .NET apps, i'm just going to use my laptop to get music to my desktop then..:)

Thanx so much for the help though.


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Nothing happens when clicking icon.
 Post Posted: Mon Dec 07, 2009 11:49 am 
Offline

Joined: Tue Oct 20, 2009 1:18 pm
Posts: 9
I fixed it with a new OS, and now everything is working perfectly, just like it is on my laptop! :-)


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Nothing happens when clicking icon.
 Post Posted: Mon Dec 14, 2009 2:45 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Mar 31, 2005 9:24 am
Posts: 1108
Glad to hear it. Sorry about the issues, wish there was something we could've done, but we're glad you can use the software.

_________________
John
MuvEnum

Resources: Manuals, FAQs, Forums, Blog


Top 
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 
Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 

Board index » MuvAudio3 » Support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: