MuvEnum Forums

Register    Login    Forum    Search    FAQ

Board index » MuvAudio3 » Support




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: EAccessViolation
 Post Posted: Sun Jul 11, 2010 10:25 pm 
Offline

Joined: Wed Dec 02, 2009 11:39 pm
Posts: 3
Hi John

Every time i boot windows i see this fault:
EAccessViolation
Why is that?

I have an Intel DQ35JO Motherboard.

Per


Attachments:
File comment: Every time i boot windows i see this fault:
Realtek HD Audio Manager 29-12-2009 091841.jpg
Realtek HD Audio Manager 29-12-2009 091841.jpg [ 9.97 KiB | Viewed 2122 times ]
Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: EAccessViolation
 Post Posted: Tue Jul 20, 2010 10:32 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Mar 31, 2005 9:24 am
Posts: 1108
First, make sure you are running the latest version of the Realtek drivers (as of today the latest are dated 2010-07-09): http://www.realtek.com.tw/downloads/dow ... Down=false

Second, if you still get the error after updating your drivers, please run Start Menu -> All Programs -> MuvAudio3 -> Troubleshooting -> Disable MuvEnum Virtual Cable when not running MuvAudio and when you start MuvAudio it will have you enable the MuvEnum Virtual Cable when needed.

Thanks,

_________________
John
MuvEnum

Resources: Manuals, FAQs, Forums, Blog


Top 
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

Board index » MuvAudio3 » Support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron