MuvEnum Forums

Register    Login    Forum    Search    FAQ

Board index » MuvAudio [Archived] » Support [Archived]




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Dedicated Mode Incorrect File Names when manually skipping
 Post Posted: Sat Jun 03, 2006 12:53 pm 
Offline

Joined: Sun Sep 18, 2005 3:16 pm
Posts: 13
I have had this happen a few times and it seems pretty reproducible. I am using 1.6.

Scenario. Using dedicated mode. Things go perfectly until Muvaudio hits a file in the playlist that has an error, so the error box opens up and stops recording on that playlist.

Muvaudio doesn't skip the file, and progresses no further on that playlist. The rest of the playlists work fine, but when they are done no other instances open up.

So, I delete the problematic file from the vac playlist. Then in the player window of the vac with the now manually removed file, I hit the play button and the recording begins again on the next file.

However, the new output file is incorrectly named as the skipped file. The rest of the playlist works fine and is named correctly

Questions:

Am I doing something wrong when I delete the problematic file from the playlist.

and is there a way to have muvaudio just skip the file with the error problem and proceed with the rest of the playlist


Top 
 Profile  
 
 Post subject:
 Post Posted: Sat Jun 03, 2006 1:15 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Mar 31, 2005 9:24 am
Posts: 1108
Can you get us a screenshot of the window shown when you get the error window? Code exists for this case but it looks like it is not running correctly on your system and having the picture would help greatly.

Instead of hitting play, try hitting "Stop" and then "Resume".

Thank you,

_________________
John
MuvEnum

Resources: Manuals, FAQs, Forums, Blog


Last edited by John on Tue May 15, 2007 11:52 am, edited 1 time in total.

Top 
 Profile  
 
 Post subject:
 Post Posted: Sun Jun 04, 2006 12:22 pm 
Offline

Joined: Sun Sep 18, 2005 3:16 pm
Posts: 13
Okay, I will send you a screenshot via email and a more detailed description of my computer and software.


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Screenshot sent by email, here is system info
 Post Posted: Sun Jun 04, 2006 8:58 pm 
Offline

Joined: Sun Sep 18, 2005 3:16 pm
Posts: 13
I sent the screenshot of the window that opens up when Muvaudio stops mid playlist. I hope that is what you needed.

Here is system information:

MuvAudio Version 1.6

v1.6 [05-09-2006] - Seventh Release

Media Player Version: 11.0.5358.4827
Operating System
Version: 5.1.2600 System Locale: en-us
Service Pack: 2.0 User Locale: en-us
Build Lab: 2600.xpsp_sp2_gdr.050301-1519 Geo ID: United States
Processors: 2

Microsoft.net framework 1.1 (version 1.1.4322.573)

OS Name Microsoft Windows XP Professional
Version 5.1.2600 Service Pack 2 Build 2600
Processor x86 Family 15 Model 35 Stepping 2 AuthenticAMD ~2004 Mhz
Processor x86 Family 15 Model 35 Stepping 2 AuthenticAMD ~2004 Mhz
BIOS Version/Date Phoenix Technologies, LTD 3.01, 2/9/2006
SMBIOS Version 2.4
Total Physical Memory 1,024.00 MB
Available Physical Memory 158.91 MB
Total Virtual Memory 2.00 GB
Available Virtual Memory 1.96 GB
Page File Space 2.26 GB

Internet Explorer: Version 7.0.5335.5





Top 
 Profile  
 
 Post subject: Any progress
 Post Posted: Thu Jun 08, 2006 6:46 pm 
Offline

Joined: Sun Sep 18, 2005 3:16 pm
Posts: 13
just wondering if you had a chance to look at what I sent


Top 
 Profile  
 
 Post subject:
 Post Posted: Thu Jun 08, 2006 10:32 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Mar 31, 2005 9:24 am
Posts: 1108
Sorry for the delay.

We have had a chance to look at it and it looks like your message box has a different title than the one we programmed for. We will incorporate it into v1.7 along with some other fixes/better-ease-of-use features.

We should be able to get it released in the next week or two.

Thanks,

_________________
John
MuvEnum

Resources: Manuals, FAQs, Forums, Blog


Top 
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 6 posts ] 

Board index » MuvAudio [Archived] » Support [Archived]


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron