MuvEnum Forums

Register    Login    Forum    Search    FAQ

Board index » MuvAudio2 » Support




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Sound Card Reset and Default Sound Device
 Post Posted: Wed Mar 14, 2007 11:11 pm 
Offline

Joined: Fri Aug 25, 2006 8:01 pm
Posts: 3
For some reason, every time I go to convert music files, I get the message that my Sound Device is not set properly and I must choose from a list to reset my sound card (Creative XFi Xtreme Music). Is this normal?

Also, after Console finished converting, I have to manually set the default playback device to my speakers, otherwise it says on the Virtual Cables. Is there any way to make it automatically revert to my speakers?

I am using Vista.

Thanks.


Top 
 Profile  
 
 Post subject:
 Post Posted: Wed Mar 21, 2007 10:44 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Mar 31, 2005 9:24 am
Posts: 1108
It should automatically reset. There may an issue with the name of the audio device. Try this:

1. After it is not reset, run the "MuvAudio2 Reset Soundcard" application from the Start Menu.
2. Then check the sound settings in Windows to what the current device is.
3. Let us know if the soundcard is reset properly, and if not, what the name of your soundcard is.

Thanks,

_________________
John
MuvEnum

Resources: Manuals, FAQs, Forums, Blog


Top 
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

Board index » MuvAudio2 » Support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron