MuvEnum Forums

Register    Login    Forum    Search    FAQ

Board index » MuvAudio [Archived] » Support [Archived]




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Application error on on v0.9.5505 beta
 Post Posted: Sun May 29, 2005 12:25 am 
Offline

Joined: Mon Apr 11, 2005 4:34 pm
Posts: 2
Received the following upon clicking on Automatic after filling up my playlist:

Code:
See the end of this message for details on invoking
just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.

************** Exception Text **************
System.FormatException: Input string was not in a correct format.
   at System.Number.ParseDouble(String s, NumberStyles style, NumberFormatInfo info)
   at System.Double.Parse(String s, NumberStyles style, IFormatProvider provider)
   at System.Convert.ToDouble(String value)
   at MuvAudio.Form1.EstimatedCompletion()
   at MuvAudio.Form1.btnRecAutomatic_Click(Object sender, EventArgs e)
   at System.Windows.Forms.Control.OnClick(EventArgs e)
   at System.Windows.Forms.Button.OnClick(EventArgs e)
   at System.Windows.Forms.Button.OnMouseUp(MouseEventArgs mevent)
   at XCtrls.BitmapButton.OnMouseUp(MouseEventArgs e)
   at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
   at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
   at System.Windows.Forms.ButtonBase.WndProc(Message& m)
   at System.Windows.Forms.Button.WndProc(Message& m)
   at System.Windows.Forms.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m)
   at System.Windows.Forms.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)
   at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)


Hey what happened to v0.9.7000?


Top 
 Profile  
 
 Post subject:
 Post Posted: Sun May 29, 2005 8:01 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Mar 31, 2005 9:24 am
Posts: 1108
0.9.7000 was pulled for the time being as we are heading to v1.0.

0.9.5505 is still available for users to see what MuvAudio (in beta form) has to offer.

That bug has been fixed for v1.0. It is caused when an item in the playlist does not have a time duration when played in WMP.

Thank you for reporting it,

_________________
John
MuvEnum

Resources: Manuals, FAQs, Forums, Blog


Top 
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 

Board index » MuvAudio [Archived] » Support [Archived]


Who is online

Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot] and 0 guests

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron